31168
Book
In basket
Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą. Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie. • Jakie mięso wybrać na domowe wyroby • Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę • Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe • 60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!
Availability:
Wypożyczalnia Bolesław
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Wypożyczalnia Filia w Krzykawce
There are copies available to loan: sygn. 63 (1 egz.)
Wypożyczalnia Filia w Laskach
All copies are currently on loan: sygn. 64 (1 egz.)
Wypożyczalnia Filia w Podlipiu
There are copies available to loan: sygn. 63 (1 egz.)
Wypożyczalnia Filia w Ujkowie Nowym
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliogr. s. 135
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again