30873
Książka
W koszyku
Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą. Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie. • Jakie mięso wybrać na domowe wyroby • Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę • Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe • 60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!
Status dostępności:
Wypożyczalnia Bolesław
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Wypożyczalnia Filia w Krzykawce
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 63 (1 egz.)
Wypożyczalnia Filia w Laskach
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Wypożyczalnia Filia w Podlipiu
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 63 (1 egz.)
Wypożyczalnia Filia w Ujkowie Nowym
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. 135
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej